heyjoe.hu túranyilvántartó

Storymap

A heyjoe.hu minden túranapod rögzítése után nyaggat, hogy milyen állapotban voltak az útközben használt pecsétek. Ha csak a gyors logot használod állapotjelentésre, már az is nagy segítség, viszont lehetőséged van bővebben is írni, ezáltal valódi túranaplóként is használhatod.A kiválasztott mozgalom menüjében találsz egy storymap elnevezésű pontot, amire rákattintva egy új oldalon megjelennek azok a pecsétek, ahová logoltál. Persze, ez akkor válik látványossá, ha írsz is a pecsétekhez, ahogy olvasod a szöveget, és görgeted lefelé, a térkép mindig a megfelelő rész mutatja: heyjoe storymap

Ha a storymap url végére teszel egy datum paramétert, akkor egy nap fog csak megjelenni a térképen:

https://beta.heyjoe.hu/storymap.php?mozgalom=okt&felhasznalo=1&datum=2020-10-03

Ezt egy iframe-be elhelyezve akár saját honlapba, vagy blogba is beszúrható. Némely lognál képeket is láthatsz. Képfeltöltést sajnos nem tudunk támogatni, a tárhely mérete véges, de külső forrásból sima html paranccsal be tudsz szúrni egy-egy képet logonként:

<img src="http://a.kep_eleresi_utvonala.hu/kep.jpg">

Ha több kép is van a logban, csak az első jelenik meg a storymapben!

Google Photoba fel vannak töltve a fényképeid, de nem tudod onnan beilleszteni? Segít a https://www.labnol.org/embed/google/photos/ oldal: a https://photos.google.com/-ra fellépve kattints a választott képre, majd a megosztás ikonra, végül a link létrehozása gombra. A létrehozott linket másold a https://www.labnol.org/embed/google/photos/ oldalra, és reCaptcha kipipálása utána kattints a GENERATE gombra. Némi karikázás után már ott is van a fényképed elérési útvonala, amit az <img src=""> html tagben az idézőjelek közé kell tenned.