Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra

logok
azonosító név túrázó dátum állapot log
DDKPH_28_A_2 Nemesvid hdanee 2020-11-27 rendben A volt Sheriff söröző a falu Somogysimonyi felőli végén van, a terasz faoszlopán állandóan elérhető a bélyegző. A műút forgalma nem vészes, Somogysimonyiban se bolt, se kocsma, viszont a buszváró kitűnő pihenőhely.
DDKPH_28_B Kisvid hdanee 2020-11-27 rendben A 20. számú házhoz a kék pecsét jelzéseket kell követni, pár perces kitérőt jelent ez a műút mentén Nemesvid felé haladva. A kocsmabolt rég zárva, előtte padon lehet iddogálni.
DDKPH_28_A_1 Nemesvid hdanee 2020-11-27 rendben A falu központjában a vegyesbolt előtető-oszlopán zárva tartás és az idősek bevásárlási idősávja alatt is elérhető a bélyegző.Nemesvid és Kisvid között van egy balesetveszélyes romos híd az egyik patak felett... pontosabban: patakban. Aki a csúszós felületek miatt nem kockáztatna, az erdő nyugati szélén tud jó eséllyel kerülni.
DDKPH_26 Zalakaros hdanee 2021-01-19 rendben A kilátó hivatalosan zárva, gyakorlatilag fel lehet rá menni. A bélyegző folyamatosan elérhető.A borozó zárva.
DDKPH_25 Öröm-hegy hdanee 2021-01-19 rendben A kék jelzésről le kell térni a P3 jelzésen észak felé, 400 méterre van a kulcsosház. Ugyanitt asztalok, tető, árnyékszék.Aki Nagybakónakról indul errefelé, az utolsó porták elhagyása után számítson egy jelöletlen jobbkanyarra, ami a patak mellé vezeti az embert. A környéken amúgy is sok a jelzés, ha nem láttál egyet sem régóta, az gyanús. A P3 becsatlakozása előtti szakasz benőtt, bedőlt fák nehezítik a haladást a vízmosásban.Több fedett magaslesen is meg lehet pihenni Nagybakónak-Öröm-hegy között.
DDKPH_29_2 Mesztegnyő hdanee 2021-02-06 rendben A faluház a Ladi János utca és a 68-as főút sarkán van, szombat délelőtt az amúgy sem magas kaput nyitva találtuk, a tornácon a pecsét rendben, asztalok és padok is vannak.Legközelebbi buszmegálló: Mesztegnyő, iskola, távolsági járatok is megállnak itt. Kocsmát nem láttunk, CBA vegyesbolt rógtön a faluház mellett van.
DDKPH_24 Palin hdanee 2021-02-23 rendben Napközben nyitva áll a presszó kapuja, a teraszon kényelmesen lehet pecsételni. Maga a kocsma zárva, elvitelre is. Vegyesbolt pedig Palin településrészen egyáltalán nincs. A közlekedés viszont kitűnő, számos helyközi busz mellett 30-60 percenként jár ide a 2-es jelzésű helyi busz Nagykanizsa központjából. Aki le akar pihenni, a 74-es főút keresztezésénél egy fedett buszváróban teheti ezt meg.Aki Nagybakónakon szakaszolna esetleg, a buszfordulónál lévő vegyesboltban hétköznap délelőtt 11-ig tud céges bélyegzőt szerezni.
reklám