heyjoe.hu túranyilvántartó

Erdőlátogatási korlátozás
Leírás
Korlátozás kezdete: 2021-01-14
Korlátozás vége: 2021-01-14
Megjegyzés: Igazgatóságunk üzemi vadászterületein az alábbi időpontokban nagyvad terelővadászatot tart, kérjük a kedves látogatókat, hogy programjuk szervezése során ezt vegyék figyelembe, a felsorolt területeket a megadott időpontokban ne látogassák. Kis-Balaton Vadgazdálkodási Egység (VGE): 2021. január 11. (hétfő) 8.00-16.00 óra, helyszín: Sávolyi erdő Badacsony VGE: 2021. január 12. (kedd) 8.00-16.00 óra, helyszín: Szigliget Majális-domb, Szigliget Antal-hegy, Badacsony Sásdi-rétek VGE: 2021. január 14. (csütörtök) 8.00-16.00 óra, helyszín: Káli-medence, medence alji részek Tihany VGE: 2021. január 19. (kedd) 8.00-16.00 óra, helyszín: Tihanyi-félsziget, Sajkod és Kompkikötő közötti erdős terület.
Link: https://www.bfnp.hu/hu/hir/terelovadaszatok-idopontja-es-helyszine
Erdőlátogatási korlátozás
Az erdészetek, és vadásztársaságok a 2009. évi XXXVII. (az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló) törvény 94.§.(1) alapján erdőlátogatási korlátozásokat jelenthetnek be a kezelésük alatt álló erdőterületekre. Ezek jellemzően az őszi (szeptember - szarvasbőgés), illetve a téli (november-február - disznóhajtások) időszakra esnek. A térképen igyekszünk összegyűjteni és megjeleníteni az aktuális, és jövőbeli korlátozásokat. Itt jelenítjük meg a nem vadászati jellegű látogatási tilalmakat is.
Az erdőlátogatási korlátozások térképi adatait felhasználhatod saját webes térképeden is, csak egy hivatkozást kérünk a heyjoe.hu-ra. A térképréteg adatai a https://beta.heyjoe.hu/erdolatogatasi_korlatozas_geojson.php címen érhetőek el, geojson formátumban.

Az erdőlátogatási korlátozások megtekintése a geojson.io-n
A korlátozásokat megtekintheted a geojson.io honlapon is, ahol több fájlformátumban le is mentheted a gépedre.
turistaút réteg megjelenítése a geojson.io-n: 
Meta -> Add map layer -> https://{s}.tile.openstreetmap.hu/tt/{z}/{x}/{y}.png -> turistautak