heyjoe.hu túranyilvántartó

Erdőlátogatási korlátozás
Leírás
Korlátozás kezdete: 2021-01-26
Korlátozás vége: 2021-01-27
Megjegyzés: A Szentgáli Tiszafás vadkár-elhárító kerítéssel védett területrészein, a terület vadgazdálkodója, 2021. január 12-én és 13-án, majd 2021. január 26-án és 27-én a kerítésbe bejutott vad eltávolítására vadkár-elhárító vadászatot tart. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a jelzett napokon a Tiszafás nem látogatható!
Link: http://www.verga.hu/
Erdőlátogatási korlátozás
Az erdészetek, és vadásztársaságok a 2009. évi XXXVII. (az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló) törvény 94.§.(1) alapján erdőlátogatási korlátozásokat jelenthetnek be a kezelésük alatt álló erdőterületekre. Ezek jellemzően az őszi (szeptember - szarvasbőgés), illetve a téli (november-február - disznóhajtások) időszakra esnek. A térképen igyekszünk összegyűjteni és megjeleníteni az aktuális, és jövőbeli korlátozásokat. Itt jelenítjük meg a nem vadászati jellegű látogatási tilalmakat is.
Az erdőlátogatási korlátozások térképi adatait felhasználhatod saját webes térképeden is, csak egy hivatkozást kérünk a heyjoe.hu-ra. A térképréteg adatai a https://beta.heyjoe.hu/erdolatogatasi_korlatozas_geojson.php címen érhetőek el, geojson formátumban.

Az erdőlátogatási korlátozások megtekintése a geojson.io-n
A korlátozásokat megtekintheted a geojson.io honlapon is, ahol több fájlformátumban le is mentheted a gépedre.
turistaút réteg megjelenítése a geojson.io-n: 
Meta -> Add map layer -> https://{s}.tile.openstreetmap.hu/tt/{z}/{x}/{y}.png -> turistautak