heyjoe.hu túranyilvántartó

Erdőlátogatási korlátozás
Leírás
Korlátozás kezdete: 2021-02-01
Korlátozás vége: 2021-03-12
Megjegyzés: 2021. február 1-én 0:00 órától március 12-én 24:00-ig teljes erdőlátogatási tilalom vonatkozik a vadászterület kék vonallal jelzett határán belül zölddel színezett erdőterületekre. Fenti időszakban csak az alábbi utak és helyek látogathatók 8:00 és 17:00 óra között: • az Erdei Vasút megállói a kisvasút menetrend szerinti járataival. • az árvízvédelmi töltés Keselyős és Pörböly között gyalog és kerékpárral • a Bárányfoki tanösvény, a Nyéki-Holt Duna tanösvény, a Molnárka tanösvény, a Keselyűsi tanösvény és a Sárosi kilátótorony Keselyűs irányából. • Lassiból Malomtelelőn át a töltésig jelölt kék kereszt turistaút teljes hosszában. • a nagyrezéti Vadmegfigyelő az Ökoturisztikai Központból induló kijelölt gyalogösvényen. • Baja-Dunafürdőtől a Vén-Duna partján a Cserta-Duna torkolatáig a kék sáv turistajelzés, valamint a zöld fa turista jelzés az ország legnagyobb kerületű fájáig.
Link: https://www.facebook.com/tmtbsz/photos/pcb.776544439612638/776544359612646
Erdőlátogatási korlátozás
Az erdészetek, és vadásztársaságok a 2009. évi XXXVII. (az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló) törvény 94.§.(1) alapján erdőlátogatási korlátozásokat jelenthetnek be a kezelésük alatt álló erdőterületekre. Ezek jellemzően az őszi (szeptember - szarvasbőgés), illetve a téli (november-február - disznóhajtások) időszakra esnek. A térképen igyekszünk összegyűjteni és megjeleníteni az aktuális, és jövőbeli korlátozásokat. Itt jelenítjük meg a nem vadászati jellegű látogatási tilalmakat is.
Az erdőlátogatási korlátozások térképi adatait felhasználhatod saját webes térképeden is, csak egy hivatkozást kérünk a heyjoe.hu-ra. A térképréteg adatai a https://beta.heyjoe.hu/erdolatogatasi_korlatozas_geojson.php címen érhetőek el, geojson formátumban.

Az erdőlátogatási korlátozások megtekintése a geojson.io-n
A korlátozásokat megtekintheted a geojson.io honlapon is, ahol több fájlformátumban le is mentheted a gépedre.
turistaút réteg megjelenítése a geojson.io-n: 
Meta -> Add map layer -> https://{s}.tile.openstreetmap.hu/tt/{z}/{x}/{y}.png -> turistautak