Országos Kékkör

Az oldalon a Országos Kékkör túramozgalom általad teljesített szakaszait láthatod térképen, illetve különböző statisztikákat tekinthetsz meg az eddig megtett útvonalról.
dinamikus térkép
Ha a térképet önálló lapon szeretnéd megnyitni, vagy a saját honlapodba beszúrni egy iframe segítségével, használd a következő linket:
Térkép megnyitása új lapon
OKK esetén használhatod az url-ben a zoom=true paramétert, így a térkép automatikusan olyan nagyítási szintet állít be, hogy a rendelkezésre álló helyen kiférjen mindhárom mozgalom. A többi mozgalomnál ez automatikusan így van
statisztika widget
Ha a statisztikát saját oldalra szeretnéd beilleszteni, használd a következő linket:
Statisztika megnyitása új lapon
magyarázat
A térképen az aktív, folyamatban lévő teljesítések látszanak, az archivált bejárások nem. Ha egyszer már bejártad valamelyik túrát, és archiváltad, akkor a jelenlegi, nulla százalékos teljesítésed az aktív. Az Országos Kékkörnél az aktuális teljesítésed látszik, azaz, mennyi kell a következő OKK teljesítéshez. Például, ha van két AK, négy OKT, egy RP-DDK teljesítésed, és most van folyamatban egy RP-DDK bejárásod, akkor az AK és OKT teljesítettnek számít, ezért a teljes mozgalom kékkel látszik, az RP-DDK-nál csak az aktuális teljesítésed.
OKK esetén a statisztika képén külön-külön láthatod az egyes mozgalmakat hányszor teljesítetted. Az OKK teljesítéseid száma értelemszerűen ezek közül a legkisebb szám. Az OKK statisztika esetében a százalékszámításhoz a teljesített mozgalmakat is figyelembe vesszük.
éves km
napi km
Havi átlag km
napi szint
reklám
hét napjai/ km